SERVIS IJ BRATISLAVA OPRAVA A SERVIS NÁKLADNÝCH VOZIDIEL

Diagnostika, oprava a servis nákladných vozidiel v Bratislave. Mechanici z autoservisu IJ sú špecialisti na opravu nákladných vozidiel značiek  KAROSA, AVIA, LIAZ, TATRA, SCANIA, IVECO, MAN, MERCEDES, VOLVO. Profesionálne vybavená dielňa, zmluvy s poprednými výrobcami náhradných dielov pre nákladné automobily, veľa spokojných klientov, ktorí oceňujú profesionálny servis nákladných áut za bezkonkurenčné ceny.

Cez 16 rokov skúsenostÍ

Za toto obdobie sme pomohli servisovať veľa nákladných a osobných vozidiel. Pristupujeme ku klientom tak, aby boli spokojný, a preto sa môžeme pochváliť certifikátom Dôveryhodná firma. Sme radi, že naši klienti oceňujú náš profesionálny prístup.

SkúsenÍ mechanici

Naší mechanici z autoservisu SERVIS IJ sú špecialisti na opravu nákladných vozidiel s dlhoročnými skúsenosťami z rôznych druhov oprav. Disponujeme profesionálne vybavenou dielňou, zmluvami s poprednými výrobcami náhradných dielov pre nákladné automobily, ale najmä zástupom spokojných klientov, ktorí oceňujú profesionálny servis nákladných áut za bezkonkurenčné ceny.

Certifikáty a kvalita

Naša dielňa disponuje certifikátom kvality ISO 9001:2009. Záleží nám aj na životnom prostredí, a preto nakladáme so škodlivými látkami podľa bezpečnostných a ekologických noriem, ktoré nám pomáhajú plniť partneri DETOX ekologické zhodnotenie, VEIDEX kde sme Bronzovým partnerom.
16

ROKOV SKÚSENOSTÍ

100%

SKÚSENÍ TECHNICÍ

2875

OPRAVENÝCH VOZIDIEL

5320

DIAGNOSTIKY VOZIDIEL